1976


ÅR 1976

 


En del materielle skader blev følgen af en brand i går ved middagstid i Skagen Maskinværksteds bygning på Skråvej. Politiet oplyser, at branden sandsynligvis er opstået ved selvantændelse i noget rensevæske, men de endelige resultater af undersøgelserne på brandstedet foreligger endnu ikke. Branden har ødalagt store dele af såvel væg – som tagbeklædning, men værkstedets indehaver, Keld Tolderlund, oplyser til Avisen, at han påregner en hurtig udbedring af skaderne, så man igen kan arbejde normalt på værkstedet.

Der opstod i går på Chr.X´s Vej 73 en mindre brand i et udhus. Ejeren var i færd med over et campinggasanlæg at koge fisk. Gryden kogte over og ilden slog ud og antændte udhuset. Falck/Zonen brandvæsen fik ilden slukket inden der skete større skade.


Falck/Zonen brandvæsen blev i går efter middag kaldt til Kirkevej 9, hvor der var opstået ild i et der tilhører ridelærer Erna Dam. Skønt hurtig indsats fra brandvæsenets side stod huset, der iøvrigt var fyldt med papir, ikke til at redde. Det brændte, som det ses på billedet, ned til grunden. Brandårsagen er sandsynligvis uforsigtighed med ild.